Tuesday, 7 February 2012

RR House by Studio Guilherme Torres

This super cool penthouse apartment in São Paulo, Brazil was designed by young architect Guilherme Torres.

Guilherme Torres designed the space around the bookshelf that surrounds the living room, this shelf is by no means just a book shelf. It houses collections, electronics and is also a workstation!

Polymer cement was used on walls, floors and stairs throughout the apartment so bringing in some colour fittings and furnishings was required to soften the space. They took their palette from the 70's and used block colours throughout, including painting the pool table blue.

The pops of colour look fantastic against the muted back drop, making this one of my favourite apartments!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

all images via The Contemporist

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...